- Editorial:
- ARA LLIBRES
- Año de edición:
- 2022
- Materia:
- Gastronomía
- ISBN:
- 978-84-18928-29-1
- EAN:
- 9788418928291
- Páginas:
- 272
- Idioma:
- CATALA
CUINA O BARBÀRIE!
Entusiasta, inconformista i hilarant, Maria Nicolau ens obre les portes a una cuina rica, sostenible, apassionada i, sobretot, coherent. Una cuina explicada a través de la història i la ciència, la natura i la tecnologia, els episodis col·lectius i la vivència íntima. Per què lolla és linvent primordial de la civilització? Què ho fa, que els pastissos sinflin al forn? Com és que només comprem salmó i lluç, tenint el Mediterrani ple daltres varietats de peix? En aquest llibre, molt més que receptes, trobareu una cuina que respon a la necessitat de subsistir, però també al goig de compartir, i que ens recorda que nosaltres som els últims responsables de la manera com vivim.