- Editorial:
- ARA LLIBRES
- Any d'edició:
- 2024
- Matèria:
- Gastronomia
- ISBN:
- 978-84-1173-054-9
- EAN:
- 9788411730549
- Pàgines:
- 272
- Idioma:
- CATALA
CUINA! O BARBÀRIE
(AMB MANYOPLA DE CUINA]
Entusiasta, inconformista i hilarant, Maria Nicolau ens obre les portes a una cuina rica, sostenible, apassionada i, sobretot, coherent. Una cuina explicada a través de la història i la ciència, la natura i la tecnologia, els episodis col·lectius i la vivència íntima. Per què lolla és linvent primordial de la civilització? Què ho fa, que els pastissos sinflin al forn? Com és que només comprem salmó i lluç, tenint el Mediterrani ple daltres varietats de peix? En aquest llibre, molt més que receptes, trobareu una cuina que respon a la necessitat de subsistir, però també al goig de compartir, i que ens recorda que nosaltres som els últims responsables de la manera com vivim.